Over Anna

Welkom bij Being Present Together,

Mijn naam is Anna Amenta. Ik volg Eckhart sinds 2009. In een moeilijke tijd in mijn leven attendeerde een collega mij op "een kleine humoristische man die heel wijze dingen zegt". Ik ben gaan kijken op YouTube en ik werd direct gegrepen. Zijn uitstraling, zijn energie brengt mij rechtstreeks in het hier en nu. Wat een verademing was het voor me toen ik kon voelen hoe hij de zwaarte van de verhalen die ook ik mijzelf vertel ontkrachtte! Vroeger is niet meer, de toekomst bestaat niet, er is alleen nu. En wat ik nu voel/ervaar, ontdaan van de emoties uit mijn verhalen over de situatie, zijn zo veel makkelijker en prettiger te ervaren!

In mijn enthousiasme ben ik sinds 2016 op zoek geweest naar een groep mensen in Nederland om mijn ervaringen met E T te delen. Ik vond het eerlijk gezegd heel gek dat dit niet bestond.

Uiteindelijk ontstond er in het voorjaar van 2019 een groep in Zoetermeer, en het was daar dat het kwartje voor mij viel, namelijk dat ik het zelf ook een groep in Amsterdam kan initiëren. Zo is Being Present Together geboren.

Het is mijn intentie enerzijds om mensen samen te brengen die geïnspireerd zijn door ET zodat de ervaringen verdiept kunnen worden, en anderzijds om individuen te ondersteunen die de leringen van ET wel kunnen voelen maar het moeilijk vinden om het in hun eigen leven te herkennen. In één op één coaching ontdekken we samen wat er in de weg staat om helemaal aanwezig in het nu te kunnen zijn.

Voor meer info over de lokale groep bijeenkomsten klik hier en voor individuele coaching klik hier.

- Anna