Individuele Coaching

Wat biedt individuele coaching?
Het is het vertalen van de leer van Eckhart Tolle naar jouw persoonlijke situatie toe. De kracht van nu in je eigen leven herkennen.
Een van de krachtige dingen die Eckhart ons leert, is het belang van het loslaten van onze verhalen (ook wel aannames). Mensen verzinnen verhalen in een poging het leven te beheersen, in een poging een sterke identiteit te creëren. Het nadeel van een verhaal is dat het ons enorm inperkt en het ons slechts een vals gevoel van identiteit verschaft. De werkelijkheid is zo veel meer en sterker en spannender!

Een slimme stap in de richting van een vredig en vervuld leven is dat we ons bewúst worden van de verhalen waarmee we ons identificeren zodat we ze kunnen loslaten.

Onze sterkste emotionele verhalen zijn als onze wimpers: zo dichtbij, maar zo moeilijk te zien!  Door samen aanwezig te zijn in jouw huidige situatie zullen we bewust worden van de verhalen die jou gevangen houden in het denken, in ego. En als de situatie het vraagt zal ik je liefdevol wijzen in de richting van jouw verhalen en denkpatronen, of vragen stellen die je op een nieuwe manier naar de situatie doen kijken. Wanneer je van een afstand kan kijken naar wat er speelt  krijg je de mogelijkheid om te kiezen. Dat zijn de eerste stappen om daadwerkelijk uit de identificatie met een verhaal te stappen.

Weet je dat we alleen dít moment nodig hebben om alles te vinden dat ons ervan weerhoudt volledig aanwezig te zijn (lees: tevreden/ dankbaar te zijn)? 

In onze intuïtieve interactie ondersteun ik je bij het vertalen van de wijsheid van Eckhart Tolle naar jouw persoonlijke situatie. Hierbij kan ik je op mijn gevoel ook verschillende modellen aanreiken zoals stilte en/of begeleide meditaties, natuurcoaching, lichaams- / chakra-bewustzijn,  communiceren met het innerlijke kind, Voice Dialoque, RET-model, etc.

Hoe werk ik?

Er zijn twee mogelijkheden:
In drie ontmoetingen van anderhalf uur gaan we een proces in van bewust wakker worden voor jouw verhalen. Zolang de Corona-maatregelen gelden, kunnen we in overleg online-coaching doen of een coachgesprekken voeren tijdens wandelingen in de omgeving van Abcoude.

Prijs € 300, - incl.BTW

In zes ontmoetingen van anderhalf uur werken we, bewust van de verhalen die we onszelf vertellen, naar het aanwezig zijn. Aanwezig zijn in dagelijkse situaties zal weer een natuurlijke vaardigheid zijn. Zolang de Corona-maatregelen gelden kunnen we in overleg online-coaching doen of de coachgesprekken voeren tijdens wandelingen in de omgeving van Abcoude.
Prijs € 500, - incl.BTW

Wat mij betreft hoeft het geld nooit de rede te zijn om niet met mij te kunnen samenwerken. In een persoonlijk gesprekje vinden we zeker een manier die ons beide past.

Neem vrijblijvend contact op, het eerste kennismakingsgesprek van 30 min is gratis.
E-mail: beingpresentogether@gmail.com