Eckhart Tolle Coaching

Wat is Eckhart Tolle coaching?
Het is het vertalen van de leer van Eckhart Tolle naar jouw persoonlijke situatie toe. De kracht van nu in je eigen leven herkennen.
Een van de krachtige dingen die Eckhart ons leert, is het belang van het loslaten van onze verhalen (ook wel aannames). Mensen verzinnen verhalen in een poging het leven te beheersen, in een poging een sterke identiteit te creëren. Het nadeel van een verhaal is dat het ons inperkt en het ons slechts een vals gevoel van identiteit verschaft.

Een slimme stap in de richting van een vredig en vervuld leven is dat we ons bewúst worden van de verhalen waarmee we ons identificeren.

Onze sterkste emotionele verhalen zijn als onze wimpers: zo dichtbij, maar zo moeilijk te zien! Als coach wijs ik liefdevol in de richting van jouw verhalen en aannames, waardoor je leert waar en hoe je zelf verder kan onderzoeken. Door samen aanwezig te zijn, worden we ons bewust van de verhalen die jou gevangen houden in het denken, in ego. Weet je dat we alleen dít moment nodig hebben om alles te vinden dat ons ervan weerhoudt volledig aanwezig te zijn (lees: tevreden/ dankbaar te zijn)? 

Waarschijnlijk voel je zelf ook -terwijl je luistert of leest in het werk van Eckhart-  dat de schatten van het leven in élk moment te vinden zijn. De oplossing voor een goed leven is volgens hem: 'aanwezig te zijn bij alles wat er is'. Hij gaat verder door te stellen dat er in deze zin geen problemen bestaan. Ja, het éne kan beter aanvoelen dan het andere, maar dat is leven, dat is geen probleem. Het wordt een probleem wanneer we ons verzetten, wanneer we afstand nemen van de objectieve situatie door ons te identificeren met ons ego, dat deel van ons dat altijd bang is en zich tekort gedaan voelt. Vanuit ego kunnen we alleen reageren. Eckhart leert ons dat onze ware aard aanwezigheid is en dat we hier geen verhalen voor nodig hebben.

In onze intuïtieve interactie ondersteun ik je bij het vertalen van de wijsheid van Eckhart Tolle naar jouw persoonlijke situatie. Hiervoor zal ik je op mijn gevoel verschillende modellen aanreiken zoals stilte en/of begeleide meditaties, natuurcoaching, lichaams- / chakra-bewustzijn,  communiceren met het innerlijke kind, Voice Dialoque, RET-model, etc.

Door samen in de kracht van het nu te zijn, wordt het pijnlichaam duidelijker en bewuster zodat het steeds minder podium nodig zal hebben.

Hoe werk ik?

Er zijn twee mogelijkheden:
In drie ontmoetingen van anderhalf uur gaan we een proces in van bewust wakker worden voor jouw verhalen. Zolang de Corona-maatregelen gelden kunnen we in overleg online-coaching doen of een coachgesprekken voeren tijdens wandelingen in de omgeving van Abcoude.

Prijs € 360, - incl.BTW

In zes ontmoetingen van anderhalf uur werken we, bewust van de verhalen die we onszelf vertellen, naar het aanwezig zijn. Aanwezig zijn in dagelijkse situaties zal weer een natuurlijke vaardigheid zijn. Zolang de Corona-maatregelen gelden kunnen we in overleg online-coaching doen of een coachgesprekken voeren tijdens wandelingen in de omgeving van Abcoude.
Prijs € 600, - incl.BTW

Neem vrijblijvend contact op, het eerste kennismakingsgesprek van 30 min is gratis.
E-mail: beingpresentogether@gmail.com