Massa Meditatie

02-04-2020

Beste allemaal
Ik ben dankbaar dat ik hier ben en deel mag uitmaken van deze zeer speciale tijd. Behalve misschien spanning en onrust omdat er zoveel beweegt in onbekende richtingen, gebeurt er zoveel goeds in deze C-tijd. Ik vind het geweldig als Eckhart zegt: 'er was te veel drukte in in de wereld, te weinig tijd om te zijn met wat is, te veel rondrennen ... en nu worden we allemaal tot stilstand geroepen'.
Voor mij is de uitdaging nu om de 'stop' te implementeren in alle app-groepen, de online-meetings, de social calls, de e-mail en FB-berichten. Hoewel ik meestal thuis ben, voel ik me soms drukker dan normaal! Als ik goed naar dit gedrag kijk, merk ik dat al deze apparaten me het gevoel geven dat ik nog steeds verbonden ben met de wereld, een gevoel van controle. Terwijl ik met dit gevoel was, ontstond er een gevoel van vertrouwen, dat ik verbonden zal blijven met 'de wereld', zelfs als ik een dagdeel uitlog. Ik begon mijn telefoon een paar uur per dag in de vliegtuigmodus te zetten. Oké, ik heb de neiging om tussendoor te kijken, maar ik ben me meer bewust! Vanaf hier;)

Ik wens iedereen veel succes bij deze uitdaging!

Misschien heb je dit onderstaande belangrijke bericht al gelezen, misschien is dit nieuw:
In de nacht van 4 op 5 april is er een massameditatie. Deze meditatie (slechts 20 minuten op een exact tijdstip van een speciaal sterrenbeeld) is belangrijk!
https://www.youtube.com/watch?v=85VBXsXHzfs&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Dit is onze kans om de planeet te genezen en de frequentie te verhogen.
Zo niet nu ... WANNEER?
Heel erg bedankt!